Synsundersøkelse

Hos oss er alle synsundersøkelser helt gratis! Vi har et stort fokus på at våre kunder ikke bare finner de perfekte brillene, men at de også fungerer optimalt. 

 

 

Kontaktlinser

De aller fleste synsfeil kan i dag korrigeres med kontaktlinser. Skulle du ønske å prøve kontaktlinser, tar vi noen ekstra undersøkelser etter å ha funnet din styrke.

Dette er i all hovedsak målinger av hornhinnes krumming, samt at vi ser inn på øyet med mikroskop. Det fins i dag en hel mengde med ulike kontaktlinser. Vi diskuterer oss fram til hva som blir beste løsning for deg. Veldig mange som har fått beskjed om at de ikke kan bruke kontaktlinser for mange år siden, kan bruke kontaktlinser i dag. Det finnes kontaktlinser både for deg med skjeve hornhinner og for deg som er avhengig av progressive briller. Kontaktlinser kan brukes enten du ser for deg å bruke de bare en dag av og til, eller om du ønsker å ha mulighet til å sove med kontaktlinser på.

 

Trykkmåling

At det å måle trykket i øynene er viktig, er kjent for mange. Grønn stær er en snikende øyesykdom hvor regelmessige undersøkelser er avgjørende for å kunne oppdage sykdommen på et tidlig stadium. Trykket i øyet er en av flere målinger som er viktig. Ved tidlig oppdagelse av grønn stær, kan sykdommen enkelt holdes i sjakk ved øyedråper. Ved mistanke henvises man videre til øyelege som tar seg av den medisinske behandlingen.

Funduskamera

En sikkerhet innen øyehelseVurdering av netthinnen er en viktig del av undersøkelsen. Det finnes mange ulike metoder for å se inn på netthinnen som faktisk dekker hele den indre veggen av øyet. Vi tar bildet av fundus (innsiden av øyet) på alle, for å kunne vurdere øyets helsetillstand. Dette bildet lagres og ved senere konsultasjoner kan man sammenligne for å se om det har vært noen endringer

Close Menu